Pachete Folie Transparentă De Protecție

 

➖ AVEM POSIBILITATEA SA COMANDAM FOLIE PREDECUPATĀ COMPUTERIZAT DUPĀ SERIA DE ȘASIU!
NU TĀIEM FOLIA CU CUTTERUL PE CAROSERIE!

Pachetele pe care le vedeți mai jos, sunt opțiunile de instalare cel mai frecvent solicitate folosind folie de protecție. Pe lângă acestea, vă putem configura și altele personalizate în funcție de preferințe.

1. PACHETUL VISION - Aplicare folie PPF pe faruri.

2. PACHETUL MINI FRONTAL - Aplicare folie PPF pe bara față, faruri și 15 cm capotă.

3. PACHETUL FRONTAL - Aplicare folie PPF pe bara față, faruri, capotă, aripile față.

4. PACHETUL FRONTAL PLUS – Aplicare folie PPF pe bara față, faruri, capotă, aripile față, stâlpii frotali , oglinzi, plafon partea frontală 20 cm, și stâlpii piano black dintre uși.

5. PACHETUL FULL PPF - Aplicarea foliei PPF se face pe toate elementele vopsite a mașinii. Este cel mai extins pachet și soluția cea mai ideală pentru protecție.

Cea mai bună protecție pe care o puteți oferi mașinii dvs. este folia transparentă Paint Protection Film!

Folia transparentă PPF pe care noi suntem acreditați să o montăm este din poliuretan și are transparență 100% neobservându-se pe mașină.

Această folie protejează vehiculul împotriva agresiunilor externe: zgârieturi, așchii de piatră, abraziune, raze UV. Maimult, filmul facilitează curățarea și asigură o acoperire hidrofobă, împiedicând lipirea murdăriei pe vopsea. Este disponibil în variantă lucioasă sau mată.

Este cea mai eficientă și durabilă protecție pentru caroserie!

Folia premium pe care o aplicăm în atelierul nostru se regenerează SINGURĂ, adică nu are nevoie de nici o sursă de căldură pentru a se regenera.

❗️Zgârieturile dispar aproape INSTANT❗️

❗️Suntem aplicatori autorizați pentru folie de protecție 🛡PPF🛡folosind cea mai exclusivistă și performantă folie de pe piață.

-Self Healing INSTANT(autoregenerare, care nu necesită sursă de căldură).

🔹Rezistență la criblură
🔹Rezistență la zgârieturi
🔹Rezistență la substanțe chimice
🔹Luciu de excepție
🔹Claritate superioară
🔹Proprietați hidrofobe
🔹Întreținere foarte ușoară
Garanție LIFETIME oferită de producător

✅Vrei să beneficiezi de performanțele foliei de protecție PPF pe mașina ta?
Vino în atelierul nostru pentru a te convinge cu adevărat.
❗️Protejează-ți investiția❗️

Atunci când ești pe drum, autovehiculul tău este constant expus la diverse riscuri. Folia de protecție profesională de la noi te ajută să menții elementele caroseriei și luciul vopselei în stare perfectă, ca nouă.

Mașina fiind înfoliată își păstrează valoarea și la revânzare, neavând lovituri de pietre și zgârieturi / elemente revopsite prost care sunt vizibile și nu mai au rezistență ca vopseaua și lacul original. Lacul la o mașină revopsită este mult mai moale ( se zgârie mult mai ușor) și este plin de imperfecțiuni.