Detailing Interior

 

Interiorul mașinii este un loc unde ne petrecem mult timp, de aceea trebuie curățat, igienizat și protejat la un anumit timp pentru confort și sănătate.

Detailingul interior este un proces prin care se curăță și igienizează suprafețele din interiorul mașinii la cel mai mic detaliu folosind produse profesionale dedicate și tehnici blânde.

Acest proces cuprinde: suflarea cu aer comprimat a tuturor zonelor înguste și greu accesibile, aspirarea totală a interiorului, spălarea preșurilor, curățarea plafonului, centuri de siguranță, parasolare, curățarea în pronfunzime a bordului, ușilor, scaune, mochetă, inclusiv șinele de lascaune, portbagaj, chederele din jurul ușilor și haionul de la portbagaj. Polisharea sau recondiționarea ornamentelor interioare, recondiționare ecran navigație, recondiționare volan și tapițerie piele. Spălare geamuri, odorizare. Împreună cu proprietarul mașinii, hotărâm dacă demontăm scaunele sau nu.

CDD detailing folosește doar produse premium cu PH neutru, iar pentru interioarele din piele îți recomandăm aplicarea unei protecții ceramice dedicate care conferă protecție UV, rezistentă la abraziune și împiedică transferul de culoare.