Detailing Aeronave, Elicoptere Și Ambarcațiuni

 

Pe parcursul unui an, un avion sau un elicopter, dacă l-ai depozitat sau ai zburat cu el, s-ar putea să aibă în continuare nevoie neapărat de servicii de detailing complete.

Razele UV, chimicalele, temperaturile fluctuante, substanțele corozive și chiar poluanții pot face ravagii în interiorul și exteriorul aeronavei dumneavoastră. Dacă aerovehicolul dvs. nu este întreținut și protejat, ar putea cauza deteriorarea componentelor, probleme serioase de întreținere și decolorarea vopselei în timp.

Asigurați-vă că aeronava arată uimitor în orice moment, cu acoperirea ceramică și protecția vopselei.

De asemenea, folosim Bright Work Aviation Metal Polish pentru a lustrui toate tipurile de suprafețe cromate, precum și Sapphire-v1 pentru a vă proteja profesional aeronava.

Acoperirea ceramică de calitate industrială este o soluție de polimer chimic care se amestecă cu vopseaua aeronavei și creează un strat hidrofob suplimentar de protecție. Acest lucru ajută la respingere, murdăria, praful, apă și orice altceva care poate deteriora suprafața.

La CDD Detailing oferim servicii profesionale detailing cu produse dedicate aeronauticii, Gtechniq Aero.

Când cauți un detalier de aeronave, vrei o companie care folosește produse de calitate și are un portofoliu în domeniu, mai jos vă vom prezenta lucrări din România, Germania și Marea Britanie.
Pentru detalii și informații vă rugăm să ne contactați.